Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео технологиите во Македонија.

Веруваме дека клиентот може најдобро да го одбере вистинскиот производ кога има можност да слушне и види различни решенија во секојдневна околина.

Производите што ги нудиме се внимателно одбрани и имаат одличен однос квалитет/цена. За повеќето брендови сме директни застапници (Marantz, B&W, Rotel, Harman/Kardon, JBL, Loewe, Yamaha, Canton, AKG, McIntosh, Denon, AudioQuest, Proel, Gemini, Cortex), а за останатите сме дилери и системски интегратори.

Нудиме широк дијапазон на услуги што би му помогнале на секој клиент. Нашите услуги се достапни секој ден од понеделник до петок од 08:00 – 16:00 часот.

Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео технологиите во Македонија.

Веруваме дека клиентот може најдобро да го одбере вистинскиот производ кога има можност да слушне и види различни решенија во секојдневна околина.

Производите што ги нудиме се внимателно одбрани и имаат одличен однос квалитет/цена. За повеќето брендови сме директни застапници (Marantz, B&W, Rotel, Harman/Kardon, JBL, Loewe, Yamaha, Canton, AKG, McIntosh, Denon, AudioQuest, Proel, Gemini, Cortex), а за останатите сме дилери и системски интегратори.

Нудиме широк дијапазон на услуги што би му помогнале на секој клиент. Нашите услуги се достапни секој ден од понеделник до петок од 08:00 – 16:00 часот.

uslugi-2
uslugi-2

Домашна автоматизација

Добредојдовте во Control4® автоматизација, решение за паметна автоматизација за домови и бизниси која ви овозможува интелегентна контрола на секој аспект од вашиот дом – од телевизори до термостати, брави за врати, до завеси – каде и да сте, со користење на еден едноставен интерфејс. Control4® решенијата го прават вашиот живот полесен, поефикасен и побезбеден.

Само замислете. Еден допир на вашиот таблет и филмот почнува, завесите се спуштаат, a сараунд звукот се пушта на совршенa јачина. Кога сонцето заоѓа, светлото на верандата се вклучува. А целата куќа се заклучува во 23 часот. Автоматски.

Замислите дека живеете во дом што ја слуша секоја ваша наредба… каде речиси секој уред и систем можат да се контролираат на далечина и целосно се автоматизирани.

Можете да го користите вашиот таблет за да го контролирате домашното кино, да ги придушите сијалиците, да пуштите греење и да го активирате алармот.

Домашна автоматизација

Добредојдовте во Control4® автоматизација, решение за паметна автоматизација за домови и бизниси која ви овозможува интелегентна контрола на секој аспект од вашиот дом – од телевизори до термостати, брави за врати, до завеси – каде и да сте, со користење на еден едноставен интерфејс. Control4® решенијата го прават вашиот живот полесен, поефикасен и побезбеден.

Само замислете. Еден допир на вашиот таблет и филмот почнува, завесите се спуштаат, a сараунд звукот се пушта на совршенa јачина. Кога сонцето заоѓа, светлото на верандата се вклучува. А целата куќа се заклучува во 23 часот. Автоматски.

Замислите дека живеете во дом што ја слуша секоја ваша наредба… каде речиси секој уред и систем можат да се контролираат на далечина и целосно се автоматизирани.

Можете да го користите вашиот таблет за да го контролирате домашното кино, да ги придушите сијалиците, да пуштите греење и да го активирате алармот.

Професионален аудио/визуелен консалтинг, продажба, инсталација и интеграција

Нашиот технички персонал работи заедно со вас за да ви обезбеди квалитетни производи и инженеринг за секој ваш проект.

Со дваесетгодишно искуство во дизајн и инсталација на професионални аудио/видео системи, можете да бидете сигурни дека можеме да ви излеземе во пресрет со квалитететна и професионална услуга. Располагаме со едни од најдобрите професионални аудио/ видео производи како и производи за професионално осветлување кои во моментот се достапни на пазарот.

Интегрираме системи за автоматизација и контрола што го прават секој сложен аудио/видео систем лесен за употреба. Нудиме првокласен и целосен сервис и сме целосно посветен и лиценциран изведувач за аудио и видео системи и системи за осветлување.

Покрај ова, нашиот персонал обезбедува услуги од областа на дизајнот и инженерингот, а нуди и техничка поддршка и одржување на опрема.

Професионален аудио/визуелен консалтинг, продажба, инсталација и интеграција

Нашиот технички персонал работи заедно со вас за да ви обезбеди квалитетни производи и инженеринг за секој ваш проект.

Со дваесетгодишно искуство во дизајн и инсталација на професионални аудио/видео системи, можете да бидете сигурни дека можеме да ви излеземе во пресрет со квалитететна и професионална услуга. Располагаме со едни од најдобрите професионални аудио/ видео производи како и производи за професионално осветлување кои во моментот се достапни на пазарот.

Интегрираме системи за автоматизација и контрола што го прават секој сложен аудио/видео систем лесен за употреба. Нудиме првокласен и целосен сервис и сме целосно посветен и лиценциран изведувач за аудио и видео системи и системи за осветлување.

Покрај ова, нашиот персонал обезбедува услуги од областа на дизајнот и инженерингот, а нуди и техничка поддршка и одржување на опрема.

Спомен куќа на Тоше Проески - Крушево

Спомен куќа на Тоше Проески - Крушево

Спортски центар „Борис Трајковски“

Спортски центар „Борис Трајковски“

Музеј на ВМРО – Скопје

Музеј на ВМРО – Скопје

Меморијален Центар на холокауст на Евреите од Македонија

Меморијален Центар на холокауст на Евреите од Македонија

Кино Милениум

Кино Милениум

Кинотека на Македонија

Кинотека на Македонија

Македонски Народен Театар

Македонски Народен Театар

Театар Ј. Х. Џинот - Велес

Театар Ј. Х. Џинот - Велес

Клуб Колосеум

Клуб Колосеум

Хотел Казино „Принцес“ – Гевгелија

Хотел Казино „Принцес“ – Гевгелија

Веро Центар

Веро Центар

Адреса

Кеј 13 Ноември бр. 8-2/2,
1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон/Факс

Тел: +389 2 3133 104
Тел: +389 2 3238 922
Fax: +389 2 3232 900

Имејл

kodi@kodi.com.mk

Работно време

Понеделник - Петок
од 08:00 до 16:00 ч.

Имате прашање? Контактирајте не

    Имате прашање? Контактирајте не