За нас

Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео технологиите во Македонија.
Веруваме дека клиентот може најдобро да го одбере вистинскиот производ кога има можност да слушне и види различни решенија во секојдневна околина.

Производите што ги нудиме се внимателно одбрани и имаат одличен однос квалитет/цена. За повеќето брендови сме директни застапници (Marantz, B&W, Rotel, Harman/Kardon, JBL, Loewe, Yamaha, Canton, AKG, McIntosh, Denon, AudioQuest, Proel, Gemini, Cortex), а за останатите сме дилери и системски интегратори.

Нудиме широк дијапазон на услуги што би му помогнале на секој клиент. Нашите услуги се достапни секој ден од понеделник до петок од 08:00 - 16:00 часот.

ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЈАДобредојдовте во Control4® автоматизација, решение за паметна автоматизација за домови и бизниси која ви овозможува интелегентна контрола на секој аспект од вашиот дом – од телевизори до термостати, брави за врати, до завеси – каде и да сте, со користење на еден едноставен интерфејс. Control4® решенијата го прават вашиот живот полесен, поефикасен и побезбеден.

Само замислете. Еден допир на вашиот таблет и филмот почнува, завесите се спуштаат, a сараунд звукот се пушта на совршенa јачина. Кога сонцето заоѓа, светлото на верандата се вклучува. А целата куќа се заклучува во 23 часот. Автоматски.

Замислите дека живеете во дом што ја слуша секоја ваша наредба... каде речиси секој уред и систем можат да се контролираат на далечина и целосно се автоматизирани.

Можете да го користите вашиот таблет за да го контролирате домашното кино, да ги придушите сијалиците, да пуштите греење и да го активирате алармот.

ПРОФЕСИОНАЛЕН АУДИО/ВИЗУЕЛЕН КОНСАЛТИНГ, ПРОДАЖБА, ИНСТАЛАЦИЈА И ИНТЕГРАЦИЈАНашиот технички персонал работи заедно со вас за да ви обезбеди квалитетни производи и инженеринг за секој ваш проект.

Со дваесетгодишно искуство во дизајн и инсталација на професионални аудио/видео системи, можете да бидете сигурни дека можеме да ви излеземе во пресрет со квалитететна и професионална услуга. Располагаме со едни од најдобрите професионални аудио/ видео производи како и производи за професионално осветлување кои во моментот се достапни на пазарот.

Интегрираме системи за автоматизација и контрола што го прават секој сложен аудио/видео систем лесен за употреба. Нудиме првокласен и целосен сервис и сме целосно посветен и лиценциран изведувач за аудио и видео системи и системи за осветлување.

Покрај ова, нашиот персонал обезбедува услуги од областа на дизајнот и инженерингот, а нуди и техничка поддршка и одржување на опрема.

The art challenges the technology, and the technology inspires the art.
- John Lasseter -

Портфолио

„ Стар Театар“ (Македоскиот Народен Театар) - Скопје

„Театар Ј.Х. Џинот од Велес“ - Велес

Кинотека на Македонија

Спортски центар „Борис Трајковски“

Спомен куќа на Тоше Проески - Крушево

„Музеј на ВМРО““ – Скопје

АЕК – Агенција за електронски комуникации

Хотел Казино „Принцес“ – Гевгелија

Клуб Колосеум

Кино Милениум

Веро Центар

Министерство за правда: Академија за судии

Меморијален Центар на холокауст на Евреите од Македонија

Пелистер Хотел Ресторан (поранешно  Дал Мет Фу)

Контакт

Адреса


Коди ДОО


"Кеј 13 Ноември бр. 8-2/2, 1000 Скопје,
Р. Македонија

Работно време:


Понеделник - Петок
од 08:00 - 16:00 ч.

Телефон/Факс


Тел: +389 2 3133 104 Тел: +389 2 3238 922 Fax: +389 2 3232 900

Е-мејл


kodi@kodi.com.mk